March 10, 2011

... i am so addicted ...

Yes... Aku memang dah addicted sangat-sangat sekarang ni... Memang x nak berenggang jauh dengan benda alah ni. Setiap masa dan waktu memang nak sahaja benda ni. You are my drug to me. Huhuhu...

Ermmm... Actually benda ni pun aku dapat dari my little brother... Dia ni memang hantu sangat-sangat... Menjeratkan abang sendiri masuk ke lurah durjana... [Adik durhaka... Hehehe...] Benda ni terjadi tatkala aku balik bercuti... Sesampainya aku, terus dia masuk topic. X ada bengkang bengkuk langsung. Straight to the point. Aku ni x sempat pun nak letak bontot atas kerusi. [Padahal bontot ada bisul... Pitam.]

Yang adik aku ni pun satu, dia dah tahu aku ni pantang jumpa game... Memang naik hantu la. Lagi dia bakar aku dengan pujian pasal game ni... Katanya graphic cantik la. Seronok main la. Ada PVP la... Memang mencurah minyak ke api la jawabnya... So, aku try la install game tu. BTW, game ni game online. So, nak kena ada internet kalau nak main...

Lets tengok macam mana game ni...

Nama game ni Shaiya... Free Online MMORPG...
Cute kan watak dia... Hehehe...
Aku prefer pakai orang Mage... Ada kuasa-kuasa...
Dia lebih kurang macam ni la kalau nak lawan...
Kalau ada sesiapa yang suka dengan game online... Aku rasa Shaiya ni x akan menghampakan kau orang semua... Apa-apa ni aku share link dia... Preview and download kat sana erk???


~A tout a l'heure...
~Au revoir...
~Ciao...

1 comment:

[A]untie Sher said...

uhmm i tak gemar sgt online game sebab prefer main game kat TV mcm PS3.. tak sakit mata.. hee hee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...